Follow me on Twitter!

Vragen over de website

 

Eventspotter.nl
the right spot for every event! :-)

Aanbieders:

Wat is een aanbieder?

Een aanbieder is iemand die entertainment aanbiedt. Dit kan zijn een dj, muziekgroep, orkest, poppenspeler maar ook iemand die workshops geeft. Als op het gebied van entertainment in de breedste zin van het woord.

Hoe kan ik mij inschrijven als aanbieder?

U kunt zich als aanbieder van entertainment inschrijven via de button "inschrijven". Nadat u bent ingeschrevne kunt u via de menu optie "mijn profiel" uw persoonlijke gegevens beheren. Geef een zo duidelijk mogelijke omschrijving mee. Dat maakt het voor de vrager makkelijker. Tevens bestaat de mogeijkheid een promotiefilmpje te uploaden.

Mijn categorie staat er niet bij?

Dat is geen probleem. Mail hiervoor naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Wij voegen de graag voor u toe.

Waarom is de site geheel gratis?

Wij zijn beide actief in de verenigingswereld en muziekwereld. Wij merken dat het steeds moeilijker wordt betaalde optredens binnen te halen. Men weet namelijk niet wat het kost. Op deze manier kan de vrager zelf bepalen wat hij/zij wil betalen. Dat maakt het een stuk makkelijker. De kosten die de site met zich meebrengen hopen wij middels reclamebanner te kunnen betalen. Voor ons een uit de hand gelopen idee!!!

 


 

Vragers

Wat is een vrager?

Een vrager is iemand die op zoek is naar entertainment. Dit kan zijn een poppenkast of clown voor een kinderfeest of een orkest, artiest of dj voor uw feest of evenement, maar ook een solist of ensemble voor een bepaalde gelegeheid zoals huwelijksmissen.

Hoe kan ik mij inschrijven als vrager?

Om feest of evenement in te schrijven klikt u op de button "inschrijven". Hier kiest u voor de optie "Vrager". Voer verder de gevraagde gegevens in. U krijgt een bevestigingsmail toegezonden naar het opgegeven e-mailadres. Bevestig de inschrijving. U kunt als u bent een ingelogd een nieuwe veiling plaatsen. Via de menu optie "mijn profiel" kunt u uw persoonlijke gegevens beheren.

Kan ik meerdere zoek opdrachten plaatsen?

Zodra u ingeschreven bent als "vrager", kunt u meerdere zoek opdrachten plaatsen in de verschillende categorieën.

Moet ik het hoogste of laagste bod accepteren?

Iedere artiest, groep of andere aanbieder heeft zijn eigen prijs. U bepaald zelf welke aanbieder uw feest maag komen verzorgen. U kunt zelf kijken welke aanbieder u het beste aanspreekt.

Een vrager wil maximaal 0,00 euro betalen, wat betekent dat?

Het kan zijn dat iemand een optreden vraagt voor een goed doel, of dat er op een andere manier tegemoet gekomen wordt. Denk hier bij aan consumpties etc. Wil je laten weten dat je hier interesse in hebt, vul dan ook gewoon 0,00 euro in als offertebedrag. ( bieding )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatst aangepast (dinsdag, 06 april 2010 15:53)

 
Reclame