Follow me on Twitter!
zoeker

Laatst toegevoegde evenementen:

Ik ben op zoek naar: Maximum prijs: Laagste Bieding:
1. Creatieve artiesten die tijdens de vierdaagse hun ding willen doen 250.00 EUR Geen biedingen.
2. Dweilorkesten, Bokk\'n & Bloaz\'n 200.00 EUR Geen biedingen.
3. Herremeniekes treffen Pey 0.00 EUR Geen biedingen.
4. Kapellenfestival met leuke prijzen 100.00 EUR Geen biedingen.
5. Dweilorkesten Lentekriebels festival 0.00 EUR Geen biedingen.
6. The Voice of Bolland Oisterwijk 0.00 EUR Geen biedingen.
7. Kapellen, Dweilorkesten, Zaate herremeniekes 0.00 EUR Geen biedingen.
8. Dweilorkesten/Zaate Herremeniekes 0.00 EUR Geen biedingen.
9. Blaaskapellen festival 0.00 EUR Geen biedingen.
10. Zaate Herremeniekes - Plezierkapellen 0.00 EUR Geen biedingen.
zoeker

Aanbieder in de spotlight:

 • Feestmaatjes
  Feestmaatjes – kinderfeestjes op maat Een kasteel boordevol mogelijkheden voor elk kinderfeest! • Originele themapakketten voor kinderfeesten binnenshuis • Bijzondere arrangementen en workshops voor kinderfeesten buitenshuis • Webwinkel met een zorgvuldig samengestelde collectie feestartikelen en draaiboeken; passend bij de aangeboden thema’s. • Kinderactiviteiten voor bedrijfs- en familiefeesten Laat u verrassen en kijk op www.feestmaatjes.nl
  Kids algemeen

Entertainment nieuwtjes:

Entertainment - Film | Muziek | Volg de grote sterren nu op MSN
Het laatste entertainment nieuws over Nederlandse en Internationale sterren, film, tv en muziek. Bekijk trailers en lees recensies van de nieuwste films.
 • Fabrizio onthult geheim
  Al een tijdje gonsde het van de geruchten dat realityster Fabrizio een zoontje zou hebben. Maandagavond geeft hij met een foto van het jongetje op Instagram toe dat het klopt dat hij vader is, maar zijn fans niet het ware verhaal kennen.
 • Lid K-popband EXO dreigt Calvin Klein om Hongkong
  Lay Zhang, het Chinese lid van de K-popband EXO, heeft Calvin Klein gedreigd het contract met de maker van ondergoed te verscheuren als het concern door blijft gaan met het apart vermelden van Taiwan en Hongkong op de website. Hij noemt dat ’een onzorgvuldige fout’.
 • Rob Trip weer terug op tv
  Rob Trip is weer terug op televisie. Maandagavond was hij te zien in het NOS Journaal van acht uur. Trip werd de afgelopen maanden behandeld voor prostaatkanker en was daarom een tijdje van de buis verdwenen.
 • Japanse prins Hisahito maakt kennis met de 'Drakenprins'
  THIMPHU - Het koninklijk gezin van Bhutan heeft visite gekregen van het Japanse kroonprinselijk paar en hun zoontje prins Hisahito. Die zijn op uitnodiging van koning Jigme Khesar sinds afgelopen zaterdag voor een tiendaagse vakantie in het Himalaya-koninkrijk. Maandag stonden er een lunch en ontvangst in het koninklijk paleis annex kloosterburcht in Thimphu op het programma.
 • Elton John neemt het op voor prins Harry
  Elton John heeft woedend gereageerd op de niet-aflatende berichten in de Britse pers over het vlieggedrag van prins Harry en zijn vrouw Meghan. Op sociale media roept de zanger journalisten op om de twee met rust te laten.

Eventspotter.nl is geheel gratis, ook als u ingelogd bent!


 
Laatste aanbieders
Reclame